Verwarming
verwarming

Verwarming

Vandenborre-Devos verzorgt uw verwarmingsinstallaties en sanitair tot in de puntjes.We hebben reeds een jarenlange ervaring in sanitaire werken. Naast centrale verwarming kan u ook bij ons terecht voor vloerverwarming.

Centrale verwarming plaatsen

Het plaatsen van centrale verwarming is standaard geworden in elke nieuwbouwwoning of renovatie. Via centrale verwarming zorg je ervoor dat de warmte verdeling mooi verdeeld is over de woning. Naast de verwarming zorgt het ervoor dat er warm water uit uw kranen vloeit. Hoeveel kost een installtie? Waar moet je op letten? Dit zijn zaken die we graag vrijblijvend samen met u bekijken.

Verwarming
verwarming

Vloerverwarming, hoe werkt het?

Vloerverwarming is esthetisch aantrekkelijk en zorgt voor een aangename en gelijkmatige warmte. Dit betekent dat de warmte niet naar het plafond wordt afgevoerd, zoals bij conventionele systemen het geval is. En uw vloeroppervlak blijft volledig beschikbaar, zonder radiator.

Vloerverwarming werkt bij lage temperaturen en bespaart dus energie. De grote diffusie onder het maaiveld verhindert de verplaatsing van stof. Installeer de bekleding van uw keuze: uw vloerverwarming biedt u altijd een optimaal rendement.

Om het juiste vermogen voor uw systeem te bepalen, verplaatst u de vloerverwarmingsbuizen eenvoudigweg dichterbij of verder weg. Dit systeem kan worden aangesloten op een gas-, olie- of warmtepomp installatie.

Contacteer ons

Op zoek naar een partner voor uw centrale verwarming? Interesse in vloerverwarming? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak.

Contacteer ons